Start
Företaget
Våra tjänster
Vad ger våra tjänster
Våra Uppdrag
Kontakta oss
Arbeta på Affärsuppdrag
Är du intresserad av att vara en av oss?
Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:
Samarbetspartners

Läs mer

Slutförda uppdrag


BONNIER RESPONSMEDIER GROUP

Vi i Villa
Vi i Villa. Vi har funnits i över femtio år och är Sveriges mest lästa tidning med 2, 5 miljoner läsare per utgåva.

Easy Shopping
Easy Shopping når du från och med 2008, 3 miljoner hushåll till en mycket låg kostnad. Flera av våra annonsörer är ständigt återkommande vilket bevisar att Easy Shopping är en effektiv säljkanal.

http://www.brm.se


BONNIER TIDSKRIFTER

M-Magasin
M-magasin är en tidning för kvinnor som befinner sig i en ny och spännande livsfas. En tidning för en grupp personer som aktivt funderar på ”nästa steg”. Vi är många, vi är nyfikna, vi vill påverka och känna oss delaktiga i allt som händer.

www.m-magasin.se
www.bonniertidskrifter.se/


AMELIA FÖRLAG

amelia Baby
amelia Baby skriver om allt du som nybliven förälder undrar över. Även för dig som får andra barnet – hur blir det med avundsjukan? Dessutom massor av luttrade mammors roliga och närande tips.    

amelia Vänta barn
amelia Vänta barn ger dig svaren på frågorna som poppar upp allteftersom magen växer. Räkna också med mängder av bra tips från andramammor som berättar om sin graviditet. Dessutom: Mode, tävlingar ochspännande reportage.

amelia Brud & bröllop
amelia Brud & bröllop håller dig i handen på väg mot ditt livs stora dag. Här får du tips om såväl klänningen och buketten som ekonomin. Unika checklistor och erfarna brudars tips – allt i Sveriges mest omtyckta bröllopstidning.

amelia Jul
amelia Jul visar vi de finaste julklapparna och julpyntet dukan köpa, göra själv eller tillsammans med familjen. Vi skriver omjulmaten, både den traditonella och den lite mer ovanliga, nya.

www.bonniertidskrifter.se/tidningar/amelia/specialutgavor/


TTG SVERIGE AB

Residence
Residence står sig starkare än någonsin
”I den senaste Orvestomätningen når vi 119 000 läsare, vilket är nytt rekord. Det gör oss inte till det största inredningsmagasinet, men jag vågar påstå att vi är det ledande, och extra glädjande är att det är andra året på raken som vi ökar stort.

www.ttg.se


IDÉIMPERIET

LEVA
Leva - livsstilstidningen för inre välbefinnande
Leva är tidningen som tar dig och ditt liv på allvar. Varje månad kan du läsa inspirerande artiklar om arbetsliv, personlig utveckling, psykologi, hälsa och relationer. Lustfylld läsning om livets njutningar och tillvarons guldkant.

www.leva.nu


AFTONBLADET

SÖNDAG
Veckans skönaste läsning
Söndag vill sätta guldkant på tillvaron. Vi hjälper läsarna att göra livet lättare med de bästa reportagen och tipsen om mode, skönhet, mat, hälsa och inredning.
Söndag är den enda helgbilagan som satsar stort på artiklar för föräldrar, unga som gamla. Vi kryper också bakom nyhetsrubrikerna med reportage om både kändisar och vanliga människor.
Veckans skönaste söndagsläsning helt enkelt.
Utgivningsdag: Söndagar
Målgrupp: Män och kvinnor i alla åldrar
Räckvidd: 843 000 läsare

KROPP & HÄLSA
Unik mix av nyheter och inspiration
I Kropp & Hälsa läser du om allt mellan vardagspsykologi och läppstift.
Vi skriver om medicin, alternativmedicin, psykisk hälsa, skönhet, friskvård, kost och motion – och lite till.
Vi vill ge inspiration såväl som översikt och kunskap
Målgrupp: Unga och medelålders kvinnor och män som vill vara friska och fräscha, må bättre och leva längre.
Räckvidd: 480 000 läsare

http://annonswebb.aftonbladet.se/

BIL
Bilfreak, söndagsåkare eller påtvingad chaufför till grabbens fotbollslag - Aftonbladet Bils målsättning är att ge den bästa bilservicen.  

KLICK
Klick är en bred nöjestidning med spets. Vi vänder oss till mentala 23-åringar. Och vi gör det med garv, nytta och underhållning.

MAT & VIN
Välkommen till en sprillans ny tidning - full av matglädje. I Mat & Vin hittar du recepten, tipsen och inspirationen som sätter gudkkant på tillvaron. Utan att det kostar skjortan.  

RESA
Sveriges mest lästa resetidning med en genomsnittlig räckvidd på 580 000 läsare. Resa utkommer varannan lördag på ojämna veckor.

TV-TIDNING
Vi lägger fokus på det folkliga, men även de smalare programmen. Vi har flest filmtips, flest programtips och störst antal kanaler. Vi har dessutom radiokanalerna.  

Lerdell Investigation AB
Lerdell Investigation AB I en föränderlig värld är det nödvändigt för företag att få kontinuerlig kunskap om omvärlden. Företagsledningen behöver större insikter om bland annat den affärsmässiga, globala, tekniska, och politiska utvecklingen för att fatta bästa möjliga beslut. Sälj- och marknadsansvariga behöver veta mer än konkurrenterna om potentiella kunder och trender för att få ett försprång på marknaden, och därigenom sälja


Allt om Kök&Bad
Allt om Kök&Bad en härlig inspererande guide när ni ska gör om ert kök och bad. eller bara drömma..

Nyheter
2012-10-12

Testa gratis sälj -coachning!

Coachning är mycket effektfullt verktyg för att.....
Läs mer
2012-02-16

Säljuppdrag

Nu har vi utrymme att titta på nya säljuppdrag. Välkomna.....
Läs mer
2010-10-10

Tack för uppdragsförfrågan!

Tack alla intressenter för visat intresse! Vi.....
Läs mer
Nyhetsarkiv

rolex klokker Salg|Affärsuppdrag Norden AB Kammakargatan 66, 1 tr, 111 24 Stockholm Tel: 08-653 86 00 Epost: info@affarsuppdrag.se